Babos: 'Slecht en af en toe lachwekkende momenten'

NEC-trainer Alex Pastoor is tevreden met het punt dat zijn ploeg zondagmiddag behaalde na de wedstrijd tegen NAC Breda. Doelman Gábor Babos raakte gefrustreerd van het spel van zijn eigen elftal.

'Ik had het gevoel dat we goed aan de wedstrijd begonnen', begint Pastoor. 'Ik moet eerlijk zijn: heel veel kansen creëerden we niet, maar als er één ploeg goed in de wedstrijd zat waren wij dat. Er heerste een beetje ongeduld in de ploeg. In het laatste kwartier voor rust kwamen we er helemaal niet doorheen.'

'Met de gelijkmaker hebben we het maximale uit de tweede helft gehaald. Het ontbrak bij ons spel aan creativiteit. In zekere zin ben ik tevreden met een punt. Op basis van wat we gepresteerd hebben vandaag was een zege te veel geweest. De open deur als je niet wint, dan maar niet verliezen, wil ik daarom graag intrappen.'

Ook Babos vond dat er niet meer dan een gelijkspel in zat voor de Nijmegenaren. 'Van onze kant was het een heel slechte wedstrijd, dat moet ik toegeven. Het waren ook twee klutsdoelpunten die zijn gevallen.'

'We hadden een beetje mazzel nodig, maar het was anders dan vorige week', doelt de Hongaar op de gewonnen wedstrijd tegen FC Utrecht (2-0). 'Alles was slecht. De passes kwamen niet aan, het druk zitten ging niet goed. Er zaten af en toe lachwekkende momenten tussen.'

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.