Babel buigt het hoofd voor Atlético Madrid

Reacties

Atlético Madrid heeft thuis een 1-0 zege geboekt op Deportivo La Coruña. Antoine Griezmann maakte het verschil met zijn vijfde goal van het seizoen.

Babel buigt het hoofd voor Atlético Madrid

Atlético was in de eerste helft duidelijk sterker dan Deportivo, maar liet na de verhoudingen in de score uit te drukken. Bovendien zag trainer Diego Simeone met Augusto Fernández en José Giménez twee spelers geblesseerd uitvallen. Op slag van rust kwam Deportivo met tien man te staan, want Fayçal Fajr kreeg toen zijn tweede gele kaart.

Met elf tegen tien lukte het Atlético wel om het verschil te maken. Nadat een goal van Griezmann wegens buitenspel was afgekeurd en Yannick Carrasco tegen de paal had geschoten, was het raak. Griezmann wipte de bal in de zeventigste minuut binnen.

Dat doelpunt vormde de beslissing, want ook een invalbeurt van de donderdag al gedebuteerde Ryan Babel leverde Deportivo niets op. Atlético rukt door de winst op naar de derde plaats. De achterstand op koploper Real Madrid bedraagt twee punten; nummer twee Barcelona heeft één punt meer dan de Rojiblancos. Babel staat met Deportivo vijftiende.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.