AZ-SC Heerenveen live via VI Planet

VI Planet zendt via deze site de resterende zes thuisduels van AZ in de KPN Eredivisie uit, te beginnen aanstaande zaterdag met de wedstrijd tegen SC Heerenveen.

AZ-SC Heerenveen live via VI Planet

VI Planet heeft daartoe een overeenkomst gesloten met AZ en KPN Multimedia Services, de dienst die de techniek van het project verzorgt.

Wie het duel via internet wil volgen betaalt 1,15 euro per wedstrijdhelft en dient via het KPN-betaalsysteem Switchpoint in te loggen. Het bedrag wordt via de telefoonrekening verrekend.

Oud-voetballers Hugo Hovenkamp en Maarten de Jong geven commentaar bij de beelden. De wedstrijd, die om acht uur begint, is eveneens te bekijken via www.az-alkmaar.nl en www.sc heerenveen.nl.

Na Heerenveen ontvangt AZ nog Ajax (17 februari), De Graafschap (16 maart), FC Twente (30 maart), Willem II (13 april) en NEC (28 april). VI Planet is van plan om al deze duels uit te zenden.

Ruim een half jaar geleden bracht VI Planet de Intertoto-wedstrijd SC Heerenveen-Metallurgs Liepaja op het computerscherm. Zo'n zevenduizend geïnteresseerden volgden destijds het duel via Internet.

Bekijk hier al onze video's