AZ zoekt tijdelijke club voor Medunjanin

AZ probeert Haris Medunjanin te verhuren en is op zoek naar nieuwe clubs voor Adil Ramzi, Danny Mathijssen en Pius Ikedia.

AZ zoekt tijdelijke club voor Medunjanin

Met de komst van Gijs Luirink naar AZ heeft de Alkmaarse club zijn selectie helemaal rond, uitgezonderd een tweede doelman. Dat vertelde technisch directeur Marcel Brands tijdens de presentatie van de nieuwe verdediger.

Brands verklaarde tevens dat er voor Adil Ramzi, Danny Mathijssen en Pius Ikedia geen toekomst meer is bij AZ. Het drietal mag uitzien naar een nieuwe club. Alle drie staan nog tot de zomer van 2008 onder contract bij de nummer twee van de Eredivisie. Mathijssen en Ramzi speelden dit seizoen op huurbasis voor respectievelijk RKC Waalwijk en FC Utrecht.

Verder is AZ bereid om Kemy Agustien, Haris Medunjanin en Theo Zwarthoed komend seizoen te verhuren. In Alkmaar is de kans op speeltijd minder groot dan bij een tijdelijk andere werkgever. Brands hoopt dat het drietal door veel te spelen bij een andere club in staat zal zijn om zich zo te ontwikkelen dat zij vanaf 1 juli 2007 weer terug kunnen keren bij AZ.

Bekijk hier al onze video's