AZ stoomt El Hamdaoui klaar voor duel met NEC

Reacties

Mounir El Hamdaoui richt zich op het competitieduel van AZ met NEC van komende zondag. De spits staat na ruim vijf jaar voor een rentree bij de Alkmaarders, maar ontbreekt donderdag nog wel.

AZ stoomt El Hamdaoui klaar voor duel met NEC

'We werken met El Hamdaoui naar zondag toe', laat John van den Brom in gesprek met Voetbal International weten in aanloop naar de bekerwedstrijd tegen Telstar (uit) van donderdag. Voor de nieuwbakken AZ-aanvaller komt vanwege zijn bovenbeenklachten dat duel nog te vroeg.

De trainer van AZ overweegt om in de Noord-Hollandse derby een of twee spelers rust te geven, maar vindt niet dat zijn ploeg in de positie is om het bekertoernooi te onderschatten. Het team blijft dus grotendeels intact.

El Hamdaoui (31) trainde al een tijdje met zijn oude club mee om zijn conditie op peil te houden, waarna hij bij het uitblijven van een nieuwe club vorige week tot het eind van het seizoen in Alkmaar tekende. De Marokkaan werd in het seizoen 2008/09 met 23 treffers topscorer van de Eredivisie namens de toenmalige kampioen AZ.

In de nieuwe Voetbal International staat een uitgebreid verhaal met Mounir El Hamdaoui. Deze editie ligt vanaf woensdag in de winkels.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.