AZ komt met goed nieuws na schrikmoment in duel met Ajax Vrouwen

Reacties

Het gaat naar omstandigheden goed met Femke Liefting, keeper van de AZ Vrouwen. De negentienjarige goalie werd zaterdag per ambulance afgevoerd na een botsing in de uitwedstrijd tegen Ajax Vrouwen, maar na een onderzoek heeft Liefting het ziekenhuis mogen verlaten.

AZ komt met goed nieuws na schrikmoment in duel met Ajax Vrouwen
© Pro Shots

Het incident vond plaats na acht minuten bij een 0-0 stand op De Toekomst. In een poging om Ajax-aanvaller Chasity Grant van scoren te weerhouden, sprintte Liefting haar doel uit, waarna er een harde botsing volgde.

Al snel werd duidelijk dat er sprake was van een ernstige situatie. Liefting werd met witte doeken afgeschermd en er kwam een ambulance het veld op rijden. Tevens werd een traumahelikopter ingeschakeld en werd het duel gestaakt. Om 14.41 uur berichtte AZ vervolgens dat Liefting bij kennis is. Een klein uur later maakte de club duidelijk dat Liefting een hersenschudding heeft opgelopen en dat ze na onderzoek weer richting huis mocht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.