Awardwinnaar Van Dijk sprakeloos, Man Utd in het blauw

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Awardwinnaar Van Dijk sprakeloos, Man Utd in het blauw

• Southampton-verdediger Virgil van Dijk keerde niet met lege handen huiswaarts na het spelersgala van The Saints. De Nederlander werd door zowel zijn collega's als de fans uitgeroepen tot Speler van het Jaar. 'Ik heb er geen woorden voor', aldus Van Dijk. De award voor het mooiste doelpunt ging naar Cuco Martina, die tegen Arsenal scoorde met een fraai afstandsschot.

• 11 mei, het is de datum waarop Éric Cantona, David Beckham, Nemanja Vidic en Rio Ferdinand hun laatste wedstrijd speelden voor Manchester United. Voordat we het vergeten: ook Denis Erwin nam op 11 mei afscheid als speler van The Mancunians. Een mooi stel.

• In dit shirt komen de spelers van Manchester United komend seizoen in actie in de competitie:

• Aangenaam, Giovani dos Santos is de naam. De 27-jarige Mexicaan laat in het shirt van Los Angeles Galaxy zien waarom hij een verleden heeft bij Barcelona.

'Ik heb vertrouwen in Ajax en Ajax heeft vertrouwen in mij. Ik denk dat ik mooie dingen ga doen voor de club.'
Justin Kluivert, de zoon van Patrick, heeft het op de site van de UEFA over zijn eerste profcontract bij Ajax. De zeventienjarige aanvaller verwacht veel van de toekomst. Wat betreft mooie dingen doen, hebben wij nog wel een suggestie: iets met een puntertje in een belangrijke Europese finale?

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.