Australië verpest WK-missie Redknapp

Reacties

Harry Redknapp heeft Jordanië (nog) geen succes gebracht. Australië was veel te sterk (5-1) en plaatste zich voor de volgende ronde in de WK-kwalificatie.

Australië verpest WK-missie Redknapp

Redknapp had als onderdeel van zijn steun aan prins Ali in de verloren strijd om het FIFA-presidentschap toegezegd Jordanië te helpen. Maar zijn tijdelijke klus als bondscoach heeft (nog) geen soelaas geboden.

Jordanië moest winnen om Australië op de laatste speeldag af te lossen als koploper en zo plaatsing voor de volgende ronde af te dwingen. Maar die hoop was door de Socceroos snel de kop ingedrukt. Onder aanvoering van Tim Cahill leidde Australië op eigen veld al bij rust met 3-0, met naast twee goals van de captain een treffer van Aaron Mooy.

In de tweede helft vergrootten Tom Rogic en Massimo Luongo de marge voordat Abdallah Deeb de eer voor Jordanië redde. Voor de gasten is er als nummer twee nog een play-off om in aanmerking te blijven komen voor een WK-ticket. Redknapp, die was begonnen met een 8-0 zege op Bangladesh, heeft al laten doorschemeren een langer verblijf niet uit te sluiten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.