Austin, Heaton en Vardy mogen hopen op Engels debuut

Reacties

Bondscoach Roy Hodgson heeft drie mogelijke debutanten opgeroepen voor de interlands van Engeland volgende maand tegen Ierland en Slovenië. Twee van hen degradeerden uit de Premier League.

Austin, Heaton en Vardy mogen hopen op Engels debuut

Spits Charlie Austin (Queens Park Rangers) en doelman Tom Heaton (Burnley) streden het hele seizoen tegen degradatie, maar tevergeefs. Desondanks besloot Hodgson het duo te selecteren, waardoor een debuut op zondag 7 juni tijdens de vriendschappelijke interland tegen Ierland lonkt. Hetzelfde geldt voor aanvaller Jamie Vardy (Leicester City).

Van de drie viel Austin afgelopen seizoen het meest op. Namens het gedegradeerde QPR scoorde hij liefst zeventien keer in de Premier League. Ook Vardy mag vanwege de afwezigheid van Harry Kane - die met Jong Engeland deelneemt aan het EK Onder-21 - hopen op een plekje in de aanval, al scoorde hij beduidend minder: vier keer.

Na het oefenduel met Ierland gaat Engeland een week later op bezoek bij Slovenië in Groep E van de EK-kwalificatie. Na vijf wedstrijden is de ploeg van bondscoach Hodgson nog zonder puntenverlies.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.