Austin en Tadic vergroten misère West Ham

Reacties

West Ham United heeft van Southampton een volgende tik gekregen. Charlie Austin en Dusan Tadic maakten het verschil in het Olympic Stadium (0-3).

Austin en Tadic vergroten misère West Ham

West Ham United maakt in de Premier League moeizame tijden door. Het midweekse succes in de strijd om de League Cup – Accrington Stanley uit League Two werd op de valreep met 1-0 verslagen – kon The Hammers niet inspireren.

Vijf minuten voor rust brak Austin de ban namens Southampton. De spits, die in de laatste drie duels vier keer had gescoord voor The Saints, tekende op aangeven van Ryan Bertrand met zijn eerste schot op doel voor de openingstreffer.

Na een klein half uur was Austin de aangever bij de 0-2 van Tadic. De Servische aanvaller kwam vrij voor doelman Adrián, die hij met een lichaamsbeweging op het verkeerde been zette. West Ham kon er los van een penaltyclaim weinig tegenover stellen en incasseerde in de extra tijd de 0-3 van James Ward-Prowse.

Dat Southampton schadevrij de eindstreep haalde was mede te danken aan Virgil van Dijk, die bij een stand van 0-2 na een inzet van Simone Zaza op de doellijn zijn goalie te hulp schoot. Door de tweede overwinning op rij klimt Southampton naar de tiende plaats. West Ham United blijft met drie punten op de achttiende plaats bivakkeren.   

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.