Augsburg koopt Finnbogason en beloont Gouweleeuw

Reacties

FC Augsburg heeft zich definitief versterkt met Alfred Finnbogason. De spits werd in januari op huurbasis overgenomen van Real Sociedad, maar heeft nu een contract tot de zomer van 2020 getekend in Duitsland.

Augsburg koopt Finnbogason en beloont Gouweleeuw

De 27-jarige Finnbogason (foto) heeft met zes doelpunten in veertien wedstrijden een behoorlijke bijdrage geleverd aan de handhaving van FC Augsburg in de Bundesliga. De club wilde de IJslander, die in het verleden zeer succesvol was bij SC Heerenveen en zelfs topscorer werd van de Eredivisie, dan ook dolgraag behouden.

'Ik heb al eerder gezegd dat ik me erg comfortabel voel bij FC Augsburg. Ik ben dan ook erg blij dat de club een akkoord bereikt heeft met Real Sociedad en dat ik nu voor langere tijd bij de club kan blijven. Ook ben ik blij dat er al duidelijkheid is gekomen voor de start van het EK', reageert Finnbogason op zijn transfer.

Augsburg kwam met meer nieuws naar buiten, want ook Jeffrey Gouweleeuw heeft een nieuw contract getekend. Slechts een paar maanden na zijn komst van AZ is de verdediger beloond voor zijn uitstekende prestaties met een verbintenis tot medio 2020. In januari tekende de Nederlander nog tot 2019. Het aflopende contract van Markus Feulner werd met een jaar verlengd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.