Atlético Madrid geen koploper door misstap bij Deportivo

Reacties

Atlético Madrid heeft verzuimd om de koppositie over te nemen van Real Madrid. Een late gelijkmaker brak de mannen van trainer Diego Simeone op tegen Deportivo La Coruña: 1-1.

Atlético Madrid geen koploper door misstap bij Deportivo

Voor rust leek er nog geen vuiltje aan de lucht voor Atlético. In Riazor kreeg Deportivo nauwelijks kansen en sloegen de bezoekers toe via een ziedend schot van Tiago: 0-1. Diego Godín had de tussenstand nog mooier kunnen maken voor Atlético, maar zijn inzet strandde tegen de paal.

Na de hervatting knokte Deportivo zich terug en dertien minuten voor tijd tekende Lucas Pérez voor de 1-1. Pérez profiteerde van een fout van José Maria Giménez. Een prachtige poging van Fayçal Fajr zorgde er daarna nog bijna voor dat Deportivo de drie punten in eigen huis hield, maar de lat stond een wonderschone goal in de weg.

Door de remise is Atlético niet tijdelijk koploper in de Primera División, maar blijft het derde staan. Real Madrid en Barcelona hebben een duel minder gespeeld en een punt meer. Deportivo vindt zichzelf terug op een verdienstelijke zesde plek.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.