Atleti-middenvelder haalt angel uit relletje met statement

Reacties

Thomas Partey heeft zich verontschuldigd na zijn uitspraken over zijn rol bij Atlético Madrid. De middenvelder uit Ghana sprak zich na de gewonnen wedstrijd tegen Espanyol (1-0) uit over zijn toekomst, maar bekende na het interview dat hij zich anders had moeten verwoorden.

Atleti-middenvelder haalt angel uit relletje met statement

Partey was vorig seizoen een vaste waarde in het elftal van trainer Diego Simeone, dit seizoenen wisselt hij basisplaatsen met invalbeurten af. Na het duel met Espanyol stelde Partey dat hij zich niet meer belangrijk voelde in het elftal van Atlético Madrid.

Zijn woorden zijn verkeerd geïnterpreteerd, vertelt de Ghanees nu. 'Ik wil het graag uitleggen. Atleti is de club waar ik wil zijn en waar ik mezelf wil verbeteren als voetballer. Het is waar dat ik belangrijker kan zijn, maar daarom moet ik elke dag hard blijven werken. Ik wil me niet schikken in mijn rol en daarom ga ik strijden om het beste in mezelf naar boven te halen.'

Partey verlengde begin dit jaar zijn contract tot medio 2023, de 25-jarige defensieve middenvelder speelt sinds 2012 bij Atlético Madrid.

Bekijk hier al onze video's
Meer Atlético Madrid
Meer over Atlético Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.