Atalanta richt pijlen op Heerenveen-smaakmaker Larsson

Reacties

Atalanta Bergamo heeft zijn oog laten vallen op Sam Larsson van SC Heerenveen. De Friese club weet van de belangstelling van de Italianen, die afgelopen zomer Marten de Roon al weghaalden uit het Abe Lenstra Stadion.

Atalanta richt pijlen op Heerenveen-smaakmaker Larsson

'We weten dat Atalanta interesse heeft in Larsson, maar het is op dit moment allemaal nog niet concreet', aldus Heerenveen-directeur Hans Vonk tegenover Voetbal International. 'Zolang het niet concreet is, wil ik er verder niets over kwijt. Dat is speculeren.'

Atalanta bekeek Larsson diverse malen en informeerde eerder dit seizoen ook bij De Roon naar de 22-jarige vleugelspits. Larsson is dit seizoen de grote smaakmaker bij de Friese club. In zeventien competitieduels was hij drie keer trefzeker. Vorig seizoen maakte hij in 25 duels acht doelpunten. Heerenveen nam Larsson medio 2014 over van IFK Göteborg. 

De belangstelling van Atalanta voor Larsson wordt mogelijk serieus indien de club linksbuiten Maxi Móralez verkoopt aan Club Leon. Een akkoord tussen Atalanta en de Mexicaanse club is volgens Italiaanse media dichtbij. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.