Assistenten moeten wachten op hoofdtrainer Rutten

Reacties

De contractperikelen rond Feyenoord-trainer Fred Rutten hebben ook invloed op de toekomst van Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst. Beide assistenten zijn, net als Rutten, in het bezit van een aflopend contract.

Assistenten moeten wachten op hoofdtrainer Rutten

Hoewel Feyenoord graag verder wil met het duo, zegt de clubleiding pas te kunnen praten zodra Rutten heeft bijgetekend. In eerste instantie leek dat een formaliteit, maar bijna half februari is er nog steeds geen akkoord.

Garanties
Wel sprak Rutten al uitgebreid met de club over continuering van zijn dienstverband. Maar de voormalige coach van onder meer PSV en FC Twente eist garanties voordat hij tekent, zoals een embargo op bepalende spelers die na de zomer niet mogen vertrekken.

Ook wil Rutten weten in hoeverre hij zijn selectie kan versterken. Hij wil niet nóg een voorbereiding meemaken waarin zijn beste spelers vertrekken en de vervangers pas laat worden gehaald. Afgelopen zomer gebeurde dat wel en verloor Feyenoord in augustus en september dertien punten in de Eredivisie, terwijl het kansloos was tegen Besiktas in de voorronde van de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.