AS Roma wint ondanks gemiste strafschop van Bari

AS Roma blijft goed meedoen in de subtop van de Serie A. De ploeg uit de Italiaanse hoofdstad won thuis van Bari. Nenê was goud waard voor Cagliari tegen Catania.

AS Roma - Bari 1-0In eigen Stadio Olimpico leek AS Roma een eenvoudige middag tegemoet te gaan toen Francesco Totti in de twintigste minuut een strafschop mocht nemen, maar de aanvaller van de Romeinen miste. Toch kwam het Roma niet duur te staan tegen Bari, aangezien de treffer van Juan in de dertigste minuut volstond voor de zevende overwinning van Roma dit seizoen.

Cagliari - Catania 3-0De prestatie van Cagliari was een stuk indrukwekkender, maar dat was vooral te danken aan Anderson Miguel da Silva. Nenê scoorde namelijk drie keer en bracht daarmee zijn totaal dit seizoen op zeven doelpunten. Aan de kant van de bezoekers vielen in de tweede helft twee rode kaarten. Raphael Martinho en Takayuki Morimoto haalden het einde van de wedstrijd niet.

Overige uitslagenBrescia - Sampdoria 1-0Lecce - Chievo 3-2 Foto: VI Images