AS Roma vastbesloten: 'Strootman is niet te koop'

Reacties

Manchester United en andere geïnteresseerde clubs kunnen een streep zetten door de naam Kevin Strootman. De gewilde middenvelder van AS Roma is volgens directeur Mauro Baldissoni niet te koop.

AS Roma vastbesloten: 'Strootman is niet te koop'

Dat stelt Baldissoni tegenover Sky Sports. De Oranje-international is net hersteld van een zware knieblessure, maar heeft desondanks niet te klagen over interesse van andere clubs.

Baldissoni is de geruchten rondom Strootman echter meer dan zat. 'Ik lees elke dag dat Kevin naar Manchester United gaat', moppert hij. 'Maar we hebben geen bod ontvangen. En zou dat wel het geval zijn, dan is ons antwoord simpel: hij is niet te koop.'

'Strootman is een jonge speler en heeft een contract tot medio 2018. AS Roma wil een sterk team om hem heen bouwen', zegt Baldissoni tot slot. Strootman kwam in de zomer van 2013 over van PSV voor een transfersom van zo'n twintig miljoen euro. De voormalige speler van Sparta Rotterdam en FC Utrecht werkte tot dusverre 32 officiële duels af namens Roma, waarin hij zes keer trefzeker was.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.