AS Roma opnieuw in mineur na late eigen goal Cicinho

Met AS Roma wil het maar niet vlotten in de Serie A. De Romeinen konden weer niet winnen en houden zich op in de degradatiezone. Toroni won op de valreep tegen Palermo.

Bologna-AS Roma 1-1Roma speelde niet goed in Bologna maar kwam desondanks op een 0-1 voorsprong. Francesco Totti tikte in de 69ste minuut binnen bij de tweede paal. Het was pas de eerste kans voor de gasten in de tweede helft. Sinisa Mihajlovic leek daardoor als trainer van de thuisclub te gaan debuteren met een nederlaag. In blessuretijd werd het toch nog 1-1 door een duikkopbal in eigen doel van Cicinho.

Torino-Palermo 1-0Torino pakte drie belangrijke punten in de strijd tegen degradatie. De thuisclub was veel beter dan Palermo, maar scoorde pas in de 88ste minuut. Invaller Jürgen Säumel knalde van twintig meter raak na een afgeslagen voorzet. Palermo speelde toen al met tien man na een rode kaart voor Antonio Nocerino, die uitblinker Blerim Dzemaili een klap had gegeven.