Arsenal slaat dubbelslag met komst Mustafi en Lucas Pérez

Reacties

Manager Arsène Wenger heeft na de 3-1 zege op Watford bevestigd dat Arsenal zich heeft versterkt met Shkodran Mustafi en Lucas Pérez. Laatstgenoemde komt over van Deportivo La Coruña, Mustafi laat Valencia achter.

Arsenal slaat dubbelslag met komst Mustafi en Lucas Pérez

Met Mustafi heeft Wenger eindelijk zijn gewenste defensieve versterking. De Fransman moest door blessures en een gebrek aan wedstrijdritme bij EK-gangers improviseren in de eerste weken van het seizoen. Mustafi zag bij de Duitse EK-selectie. De 24-jarige mandekker kwam in de halve finale nog in actie tegen Frankrijk.

Lucas Pérez is een echte laatbloeier. De spits, die ook uit de voeten kan als schaduwspits, maakte vorig seizoen indruk bij Deportivo door zeventien keer te scoren in La Liga. Vroeg in zijn loopbaan slaagde de inmiddels 27-jarige Spanjaard niet bij Atlético Madrid.

Arsenal deed het lange tijd relatief rustig aan tijdens de transferperiode. De Londenaren tastten alleen diep in de buidel voor Granit Xhaka (45 miljoen euro). Volgens de BBC kost de komst van het duo Arsenal een slordige 59 miljoen euro. De twee hebben hun medische keuring al achter de rug. Alleen het papierwerk moet nog worden afgerond.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.