Arsenal moet Cech ook in CL-duel met Barcelona missen

Reacties

Een kuitblessure houdt Petr Cech drie tot vier weken aan de kant, dat heeft Arsenal-manager Arsène Wenger bevestigd. De Tsjechische goalie liep de kwetsuur woensdag in het thuisduel met Swansea City op.

Arsenal moet Cech ook in CL-duel met Barcelona missen

De 33-jarige keeper liep de blessure vlak voor het laatste fluitsignaal op. 'Petr Cech is geblesseerd. Ik denk dat hij in het weekend niet kan spelen in de derby tegen Tottenham Hotspur, maar ik heb het volste vertrouwen in stand-in David Ospina', zei Wenger na de met 2-1 verloren wedstrijd.

Cech mist niet alleen de stadsderby met concurrent Tottenham (zaterdag, aftrap 13.45 uur), maar kan ook niet in actie komen in de Champions League-wedstrijd tegen Barcelona (16 maart) en de competitieduels met West Bromwich Albion en Everton. Barça verdedigt in eigen huis een 2-0 voorsprong. De blessure van Cech is een flinke klap voor The Gunners, die momenteel derde staan in de Premier League. De van Chelsea overgekomen doelman is bezig aan een ijzersterk seizoen, waarin hij in de competitie twaalf keer de nul hield.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.