Balende Wenger verliest behalve wedstrijd ook Cech

Reacties

Arsenal verloor woensdag tegen Swansea City (1-2) niet alleen de wedstrijd, maar ook Petr Cech. De doelman liep in de extra tijd van de tweede helft op knullige wijze een hamstringblessure op en mist de beladen derby van zaterdag tegen stadgenoot Tottenham Hotspur.

Balende Wenger verliest behalve wedstrijd ook Cech

Cech, dit seizoen misschien wel de beste Arsenal-speler, ging namelijk mee naar het vijandelijk doel voor een corner. Toen de Tsjech terugliep naar zijn eigen doel, raakte hij geblesseerd. 'Petr Cech is geblesseerd. Ik denk dat hij in het weekend niet kan spelen in de derby tegen Tottenham Hotspur, maar ik heb het volste vertrouwen in stand-in David Ospina', zei Wenger met een zuur gezicht na de nederlaag.

Wenger was niet te genieten na de verrassende nederlaag tegen Swansea en haalde, zoals wel vaker na een nederlaag, uit naar de arbiter. 'Ik vond dat we erg veel pech hadden in de afronding en de scheidsrechter hielp ook niet echt mee. Bij het eerste doelpunt van Swansea was er sprake van een duidelijke overtreding op Mesut Özil. Ik snap nog steeds niet waarom de scheidsrechter niet gefloten heeft. Wat een pech.'

Een compliment voor Swansea uit de mond van Wenger zat er ook niet in. 'Swansea heeft twee keer op doel geschoten en het was beide keren raak. We moeten deze klap heel snel te boven komen.' Arsenal, dat afgelopen weekend al verloor van Manchester United (3-2), deed het met vijf schoten op doel overigens ook niet erg indrukwekkend op aanvallend gebied en heeft nu als nummer drie zes punten minder dan koploper Leicester City.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.