Arsenal in problemen door blessure Seaman

Arsenal blijkt nog steeds een keepersprobleem te hebben. De Londense ploeg wacht met angst en beven op het nieuws over de ernst van de blessure van David Seaman. De doelman van the Gunners haakte dinsdag in de rust van het duel met Ajax, af met een heupblessure.

Arsenal in problemen door blessure Seaman

'David had last van zijn heup en wilde geen risico nemen', verklaarde assistent-coach Pat Rice. 'We zullen er woensdag of donderdag naar laten kijken. We weten nog niet of hij zaterdag tegen Manchester City kan spelen.' Komende woensdag moet Arsenal bovendien op bezoek bij Ajax.

Seaman is niet de enige doelman in de ziekenboeg. Eerder dit seizoen brak tweede keeper Rami Shaaban een been. De onlangs aangetrokken doelman Guillaume Warmuz kampt met een liesblessure en mag bovendien niet uitkomen in de Champions League, omdat hij eerder dit seizoen al onder de lat stond bij RC Lens. En voormalig vierde doelman Graham Stack is verhuurd aan SK Beveren.

Indien Seaman moet afhaken, heeft Wenger alleen nog de beschikking over Stuart Taylor. De 22-jarige goalie heeft vorig én dit seizoen enige ervaring opgedaan, maar degradeerde onlangs wel tot derde doelman door de komst van Shaaban en later Warmuz. En achter Taylor heeft Wenger alleen de achttienjarige Craig Holloway.

Bekijk hier al onze video's