Arsenal bindt Walcott en Cazorla

Reacties

De toekomst van Theo Walcott en Santi Cazorla ligt bij Arsenal. De Londense grootmacht heeft het contract van beide spelers verlengd.

Arsenal bindt Walcott en Cazorla

Zoals gebruikelijk maakt Arsenal de duur van nieuwe contracten niet bekend, maar de BBC weet dat Walcott (26) zich voor vier seizoenen aan The Gunners verbonden heeft. De ex-speler van Southampton is nu al de langstdienende speler van Arsenal. Hij arriveerde in 2006 bij de club en speelde sindsdien meer dan driehonderd wedstrijden.

Met zijn nieuwe contract gaat Walcott naar verluidt tweehonderdduizend euro per week verdienen. Daarmee is hij nu samen met Alexis Sánchez en Mesut Özil de bestbetaalde Gunner. De vorige verbintenis van de aanvaller liep na het komende seizoen af. De afgelopen twee jaargangen kwam Walcott door blessureleed in totaal tot slechts 27 competitiewedstrijden.

Cazorla (30) staat sinds medio 2012 onder contract bij Arsenal en ontwikkelde zich sindsdien tot stabiele kracht in Londen. Hij speelde in drie jaar 106 competitieduels waarin hij 23 keer scoorde. Zijn nieuwe contract loopt naar verluidt tot medio 2018.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.