Armenteros stunt met Willem II tegen voormalige werkgever

Reacties

Willem II heeft op bezoek bij Feyenoord voor een daverende verrassing gezorgd door met 2-1 te winnen. Voormalig Feyenoorder Samuel Armenteros was goud waard voor de Tilburgse promovendus.

Armenteros stunt met Willem II tegen voormalige werkgever

Bij de 0-1 was de debuterende Armenteros nog de aangever. Hij leverde vanaf de linkerkant een perfecte voorzet af, die door de mee opgestoomde rechtsback Frank van der Struijk op de volley in het doel werd geramd. De 0-2 kwam vervolgens, op aangeven van Terell Ondaan, van de voet van Anderlecht-huurling Armenteros zelf.

Zodoende werd de eveneens debuterende doelman Kenneth Vermeer (de van Ajax overgekomen keeper werd met een luid applaus onthaald in De Kuip) nog voor de pauze al twee twee keer gepasseerd. Jean-Paul Boëtius kreeg vlak voor rust een uitgelezen mogelijkheid op de aansluitingstreffer, maar faalde.

Met het inbrengen van Jens Toornstra en Elvis Manu voor Joris Mathijsen en Boëtius probeerde trainer Fred Rutten het tij te keren, maar het echte vuurwerk kwam pas na het inbrengen van nóg een debutant: Colin Kazim-Richards. Eerst knikte hij een indraaiende voorzet van Luke Wilkshire schitterend binnen. Even later was hij met een spectaculaire omhaal (net naast) zelfs dicht bij de gelijkmaker.

Toornstra was in de absolute slotfase nog het dichtst bij de 2-2, maar zijn inzet trof de paal. De ploeg van Jurgen Streppel pakte derhalve drie punten en meldt zich knap in de middenmoot, nog boven Feyenoord. De Rotterdammers hebben nu vijf punten, Willem II heeft er eentje meer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.