Armenteros langer bij Heracles, Bruns vertrekt

Reacties

Het contract van Samuel Armenteros met Heracles Almelo is met een jaar verlengd. De Heraclieden zien met Thomas Bruns aan het einde van het seizoen wel een sterkhouder vertrekken.

Armenteros langer bij Heracles, Bruns vertrekt

Met laatstgenoemde is gesproken om de aflopende verbintenis te verlengen. Bruns heeft de aanbieding echter naast zich neergelegd, omdat hij toe zegt te zijn aan een nieuwe uitdaging. De 25-jarige middenvelder speelt al sinds 2011 voor Heracles.

Armenteros blijft dus wel langer in Almelo. De optie in het contract is gelicht, waardoor hij nu tot medio 2018 verbonden is aan de huidige nummer tien van de Eredivisie. Met dertien competitietreffers is de 26-jarige Zweed dit seizoen clubtopscorer.

Wat in het komende seizoen de rol van Mark-Jan Fledderus is bij Heracles is nog niet bekend. Het huidige contract van de 34-jarige verdediger annex middenvelder loopt na dit seizoen af. 'De komende maanden zullen worden benut om te onderzoeken in welke rol hij voor de club behouden kan blijven', is te lezen in het statement van Heracles.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.