Arias en Pereiro tegen Feyenoord terug in basis PSV

Reacties

Trainer Phillip Cocu laat PSV in de topper tegen Feyenoord (14.30 uur) weer gewoon aantreden in een 4-3-3-systeem. Gastón Pereiro en Santiago Arias keren terug in de basis. De koploper uit Rotterdam begint ongewijzigd aan het duel met de landskampioen.

Arias en Pereiro tegen Feyenoord terug in basis PSV

Tegen Atlético Madrid (0-1) koos Cocu met Daniel Schwaab in het elftal nog voor extra zekerheid. Dat ging ten koste van de tegen NEC nog trefzekere Pereiro, maar de Uruguayaan mag nu weer opdraven in de aanval naast Luuk de Jong en Luciano Narsingh. Achterin krijgt Arias na twee wedstrijden op de bank weer de voorkeur boven Joshua Brenet.

Coach Giovanni van Bronckhorst zag ondanks de geleverde inspanning in het Europa League-duel met Manchester United (1-0) geen reden wijzigingen aan te brengen in zijn basiself. Het betekent dat Terence Kongolo als linksback opnieuw Lucas Woudenberg op de bank houdt. Jan-Arie van der Heijden vormt opnieuw het defensieve centrum met Eric Botteghin.

Opstelling PSV: Zoet; Arias, Isimat-Mirin, Moreno, Willems; Pröpper, Guardado, Hendrix; Pereiro, De Jong, Narsingh.
Opstelling Feyenoord: Jones; Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Kongolo; El Ahmadi, Kuijt, Vilhena; Berghuis, Jørgensen, Toornstra.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.