Arias en Falcao opgeroepen voor Copa América

Reacties

Santiago Arias is opgenomen in de voorlopige selectie van Colombia voor de Copa América. Naast de rechtsback van PSV is ook Radamel Falcao van het Manchester United van Louis van Gaal opgeroepen.

Arias en Falcao opgeroepen voor Copa América

Arias speelde deze jaargang 29 wedstrijden voor PSV. Met de club uit Eindhoven werd hij landskampioen. Sinds 1 maart kwam hij vanwege een voetblessure evenwel niet meer in actie voor de Eindhovenaren. Desondanks mag hij hopen op deelname aan het eindtoernooi.

Voor Radamel Falcao zag het seizoen er een stuk minder goed uit. In Engeland weet hij zich dit seizoen niet te onderscheiden, met slechts vier doelpunten in 28 duels. De spits moest zelfs één wedstrijd meespelen met de beloftes van Manchester United. De selectie moet nog worden terug gebracht tot 23 man, maar bijna zeker is wel dat James Rodríguez van Real Madrid, die eveneens tot de dertigkoppige voorselectie behoort, tot het uiteindelijke keurkorps zal behoren.

De Copa América vindt plaats van 11 juni tot en met 4 juli in Chili. Colombia is in poule C gekoppeld aan Brazilië, Peru en Venezuela. De Colombianen zullen hun eerste duel afwerken tegen Venezuela op 14 juni.

De complete voorselectie van Colombia.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.