Argentinië met Higuaín maar zonder Palacio

Reacties

Gonzalo Higuaín kan zondag gewoon in actie komen als Argentinië het opneemt tegen Bosnië-Herzegovina. De aanvaller van Napoli is hersteld van zijn enkelblessure, liet bondscoach Alejandro Sabella zaterdag weten.

Argentinië met Higuaín maar zonder Palacio

De Argentijnen vreesden voor de inzetbaarheid van Higuaín, maar de goaltjesdief ondervindt geen hinder meer van zijn blessure. Wel had Sabella slecht nieuws over Rodrigo Palacio, die vanwege een enkelkwetsuur 'hoogstwaarschijnlijk' niet inzetbaar is. 'Verder zijn alle spelers topfit', verklaarde Sabella.

Sabella weigerde zijn opstelling voor het duel al prijs te geven. 'Niet omdat ik geheimen heb, maar omdat ik er nog niet helemaal uit ben', legde hij uit. Door het herstel van Higuaín speelt Argentinië vermoedelijk met een driemansvoorhoede, waar ook Lionel Messi en Sergio Agüero deel van uitmaken.

Javier Mascherano, Fernando Gago en Angel dí Maria staan op het middenveld. De vermoedelijke achterhoede wordt gevormd door Pablo Zabaleta, Ezequiel Garay, Federico Fernández en Marcos Rojo. Sergio Romero (ex-AZ) staat op doel. Er wordt zondagnacht om 00.00 uur afgetrapt in Rio de Janeiro.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.