Argentijn laat na Van Gaal en Messi opnieuw opmerkelijk WK-moment vereeuwigen

Reacties
Argentijn laat na Van Gaal en Messi opnieuw opmerkelijk WK-moment vereeuwigen
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De Argentijn Nico Melana kan er maar geen genoeg van krijgen: voor de vierde keer heeft hij een WK-tatoeage laten zetten. In het verleden waren Louis van Gaal en Edgar Davids al het slachtoffer, nu staat Emiliano Martínez vereeuwigd op zijn lichaam.

Melana haalde de wereldpers met zijn tatoeage van Van Gaal en Davids, die werden gepest door Lionel Messi na de verloren wedstrijd in de kwartfinale. Vervolgens werd ook Julian Álvarez op het lichaam van Melana gezet en uiteraard volgde een portret van Messi met de wereldbeker. De actie van keeper Martínez, die een obsceen gebaar maakte bij het in ontvangst nemen van de prijs als Beste Keeper van het WK, kreeg vervolgens ook een plekje op zijn lichaam.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.