Arda stopt als Turks international na incident met journalist

Reacties

Arda Turan heeft besloten een punt achter zijn interlandloopbaan te zetten na uit de Turkse selectie te zijn gezet. Bondscoach Fatih Terim bestrafte de aanvallende middenvelder van Barcelona na een confrontatie met een Turkse journalist.

Arda stopt als Turks international na incident met journalist

Het incident vond plaats in het vliegtuig op de weg terug van de interland tegen Macedonië. Volgens het Turkse Fanatik zocht de sterspeler fysiek de confrontatie met een journalist. Als gevolg daarvan voelde Terim zich genoodzaakt in te grijpen door de routinier buiten de selectie te plaatsen.

Arda heeft tegenover El Mundo Deportivo gereageerd op het voorval: 'Ik vertrek bij de selectie en speel niet meer voor Turkije. Het is treurig, maar ik heb geen spijt. Ik heb in alle verschillende categorieën gespeeld als international en ik houd van mijn land, de vlag en het nationale team. Ik heb veel offers gebracht, maar het is voorbij.'

De dertigjarige spelmaker kwam tot 97 interlands voor Turkije, dat maandagavond doelpuntloos gelijkspeelde tegen Macedonië. Bij die wedstrijd was Arda nog de aanvoerder van de Turkse ploeg.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.