APOEL Nicosia komt nog te vroeg voor Ibrahimovic

Reacties

De hielblessure houdt Zlatan Ibrahimovic woensdag nog aan de kant als Paris Saint-Germain het opneemt in de Champions League tegen APOEL Nicosia. Maar een comeback lonkt.

APOEL Nicosia komt nog te vroeg voor Ibrahimovic

Ibrahimovic staat sinds eind september aan de kant, waardoor hij acht duels van PSG aan zich voorbij moest laten gaan. Aan dat rijtje kan het treffen met de Cyprioten worden toegevoegd.

'Deze wedstrijd komt nog te vroeg. Maar hij is dicht bij een rentree', vertelde trainer Laurent Blanc een dag voor het duel met APOEL Nicosia. 'Hij komt nog op een paar punten tekort. Hij heeft zeven weken hard getraind en heeft fysiek weinig ingeleverd. Maar met sommige klachten moet je geduld hebben. Hij kan snel weer inzetbaar zijn.'

Blanc is ook niet verrast door de keuze van de Zweedse bondscoach Eric Hamrén Ibrahimovic op te roepen voor het vervolg van de EK-kwalificatie half november. 'Als je de kans hebt hem te kunnen gebruiken, dan zou ik ook mijn geluk beproeven. Hij geeft ook positieve signalen af', aldus de PSG-coach, die mogelijk de spits kan inzetten in de klassieker van zondag tegen Olympique Marseille.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.