Aoulad in ere hersteld na excuses aan Van Veldhoven

Reacties

Harm van Veldhoven heeft Mohamed Aoulad weer terug laten keren in de selectie van Westerlo. De spits werd eerder bestraft omdat hij negatieve spreekkoren over zijn trainer aanmoedigde.

Aoulad in ere hersteld na excuses aan Van Veldhoven

'We hebben dit als volwassen mensen uitgepraat', aldus Van Veldhoven. 'Hij heeft aangegeven dat hij fouten heeft gemaakt en hij heeft mij en de groep zijn excuses aangeboden.' Aoulad krijgt de kans om zich weer in het eerste elftal te spelen. 'Hij moet zich op training manifesteren. Hij zal niet een-twee-drie weer in de ploeg staan.'

'Hij moet nog enkele stappen zetten en aantonen dat hij belangrijk is voor de ploeg', vervolgde Van Veldhoven, die tevreden was over de rentree van Aoulad tijdens de training. 'Hij heeft goed gewerkt en de arbeid meteen opgepikt. Ik verwachtte conditioneel niet meteen problemen, want hij is apart blijven trainen en speelde vorige week nog mee met het tweede elftal.'

De Nederlands-Belgische oefenmeester Van Veldhoven ligt zwaar onder vuur bij Westerlo, dat pas één duel gewonnen heeft en daardoor troosteloos laatste staat in de Belgische competitie. 'Harm buiten', het Vlaamse equivalent van 'Harm, rot op', klonk vorige maand tijdens het thuisduel met Sint-Truiden van de tribunes. En dat vond Aoulad, die pissig was over zijn reserverol onder Van Veldhoven, maar al te mooi.

En dus jutte hij tijdens zijn warming-up de zingende supporters met armgebaren op, om hun spreekkoren aan het adres van de trainer nóg wat harder aan te zetten. Aoulad deed na afloop alsof zijn neus bloedde. 'Ik wilde de supporters juist kalmeren', verklaarde hij. In die smoes is de clubleiding van Westerlo niet getrapt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.