Anelka verlaat training wegens privé-omstandigheden

Nicolas Anelka is donderdag wegens trieste familie-omstandigheden van het trainingsveld gestapt bij West Bromwich Albion. Dat meldt de club op de eigen website.

Anelka verlaat training wegens privé-omstandigheden

De 34-jarige Anelka was aan het trainen bij de club toen hij plotseling van het veld stapte. Verschillende bronnen suggereren dat de broer van Anelka, die tevens zijn zaakwaarnemer is, om het leven is gekomen. Daarom zou Anelka de ruimte krijgen om bij zijn familie te zijn. Over de exacte achtergronden van het familiedrama is verder (nog) weinig bekend.

Via de officiële kanalen laat West Bromwich Albion tevens weten dat Anelka er in ieder geval aankomend weekend niet bij is, als zaterdag Everton wacht in de Premier League.

Tevens wordt gespeculeerd dat Anelka direct een punt achter zijn loopbaan zou hebben gezet na het horen van het slechte nieuws. Daarover zijn echter geen officiële mededelingen gedaan.

Anelka keerde afgelopen zomer terug in Engeland, nadat hij in de Chinese competitie actief was. Een einde van zijn carrière zou betekenen dat de Fransman slechts één competitiewedstrijd actief is geweest voor West Bromwich Albion.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen