Anderlecht huurt Büttner met optie tot koop

Reacties

Alexander Büttner is in ieder geval tijdelijk verlost van zijn bijrol in Rusland. De 26-jarige verdediger verkast op huurbasis van Dinamo Moskou naar Anderlecht.

Anderlecht huurt Büttner met optie tot koop

Dit seizoen kwam Büttner niet voor in de plannen van trainer Andrei Kobelev. Op 2 augustus deed de ex-speler van Vitesse en Manchester United negen minuten mee tijdens het gelijkspel op bezoek bij Lokomotiv Moskou (1-1), maar daar bleef het bij. Een week later zat de linksback voor het laatst in de wedstrijdselectie.

Büttner gaat nu aan de slag bij Anderlecht, dat een vervanger zocht voor de geblesseerde Ivan Obradovic. 'De clubs zijn er nog niet helemaal uit, maar het gaat nog om details en het ziet er allemaal goed uit', liet zaakwaarnemer Alexander Bursac weten aan Voetbal International. 'Büttner vertrekt op huurbasis naar Anderlecht en er is ook een optie tot koop in het contract opgenomen.'

'Alexander vindt het fantastisch dat hij nu ook in België kampioen kan worden, wat hem eerder al is gelukt in Engeland bij Manchester United. Anderlecht heeft zich al heel lang geleden gemeld, maar het duurde even voordat ze echt concreet werden. Januari blijft een moeilijke maand voor dit soort transfers. Ik verwacht dat het maandag helemaal zal worden afgerond, vanavond gebeurt dat waarschijnlijk niet meer.' (Roy van den Berghe)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.