Ancelotti na einde Ronaldo-reeks: 'Record pakt-ie echt wel'

Reacties

Cristiano Ronaldo staat nu op zeventig Champions League-goals, en liet dinsdag de kans liggen om topscorer aller tijden van het miljoenenbal te worden. Zijn trainer Carlo Ancelotti maakt zich echter geen moment zorgen over de Portugees.

Ancelotti na einde Ronaldo-reeks: 'Record pakt-ie echt wel'

Als Ronaldo tegen Liverpool (1-0) twee keer had gescoord, was hij de Spanjaard Raúl (71 goals) voorbij gegaan. Hij scoorde echter niet, en dat was op zich al opmerkelijk. Het was pas voor het eerst sinds 22 augustus van dit jaar, dat Ronaldo geen doel trof: voor het eerst in bijna elf weken.

Het frustreerde Ronaldo tegen The Reds zichtbaar dat hij het net maar niet wist te vinden, al viel dat volgens Ancelotti wel mee. 'Ik denk het niet. Ik was als speler pas gefrustreerd: ik scoorde nóóit', maakte de Italiaanse ex-middenvelder er zich met een grapje vanaf. 'Hij scoorde niet omdat hij pech had én de keeper goed speelde.'

Ancelotti denkt dan ook niet dat het niet scoren tegen doelman Simon Mignolet voor een deuk in het vertrouwen van Ronaldo gaat zorgen. 'De volgende wedstrijd scoort hij gewoon weer. En vroeg of laat pakt-ie dat record echt wel', verzekert Ancelotti. 'Hij is voorbestemd om dat record te pakken.' Daarbij wordt Ronaldo echter wel op de huid gezeten door Lionel Messi, die op 69 treffers staat en woensdag met Barcelona op bezoek gaat bij Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.