Ancelotti bevestigt einde blessure-nachtmerrie Robben

Reacties

Arjen Robben is klaar voor zijn rentree bij Bayern München. Zaterdag behoort de blessuregevoelige aanvaller voor het eerst dit seizoen tot de wedstrijdselectie.

Ancelotti bevestigt einde blessure-nachtmerrie Robben

Dat liet trainer Carlo Ancelotti weten. 'Robben keert terug in de selectie. Hij begint zaterdag op de bank', aldus de Italiaan in een vooruitblik op het thuisduel met FC Ingolstadt 04. Ook Jerôme Boateng kan tegen Ingolstadt zijn rentree maken. David Alaba, Thomas Müller en Philipp Lahm ontbreken vanwege ziekte.

Robben (32) hervatte eerder deze week de groepstraining. Hij kwam in maart voor het laatst in actie tijdens een officiële wedstrijd van Bayern. Hij maakte aan het begin van de voorbereiding op dit seizoen zijn rentree tijdens een oefenduel, maar liep direct een nieuwe spierblessure op. Zijn laatste optreden voor het Nederlands elftal dateert van november vorig jaar (2-3 zege op Wales).

Behalve zijn rentree staat er meer op het programma voor Robben de komende tijd. Binnen afzienbare tijd zal hij met de club over zijn toekomst praten. Na dit seizoen loopt zijn contract af bij de Duitse grootmacht. In maart 2014 tekende Robben een overeenkomst tot medio 2017. Daarin zijn geen opties afgesproken. Al lang is duidelijk dat club en speler graag met elkaar verder willen. Van beide kanten is er de intentie een nieuwe verbintenis af te sluiten

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.