Anastasiou: 'Tegen PSV voor winst gaan en uit dip komen'

Reacties

Als Panathinaikos een reële kans wil houden op overwintering in de Europa League, dan moet er donderdag op bezoek bij PSV gewonnen worden. Dat benadrukte trainer Yannis Anastasiou.

Anastasiou: 'Tegen PSV voor winst gaan en uit dip komen'

Panathinaikos is in Groep E nog puntloos na nederlagen tegen Dinamo Moskou en Estoril. 'Daarom is het heel belangrijk dat we tegen PSV een resultaat halen', aldus Anastasiou. 'Als dat gebeurt, kan bij ons de vorm terugkomen. Dit is een goede kans om uit een dip te komen.'

Met de term dip refereert Anastasiou, die het in Eindhoven zonder de geblesseerde David Mendes da Silva moet stellen, zowel aan de Europa League als aan de stand van zaken in de competitie. De topclub uit Athene staat daarin teleurstellend zesde. Komend weekend wacht bovendien de derby tegen aartsvijand Olympiakos Piraeus. 'Maar ik ga geen spelers sparen. We doen er alles aan om tegen PSV een resultaat te halen. Ik speel vol voor de winst, zoals altijd', vervolgde de ex-spits van onder meer Ajax.

Anastasiou is onder de indruk van PSV, dat drie punten heeft na twee wedstrijden. 'Het is mooi dat we ons met hen kunnen meten. Het is een jong elftal met veel kwaliteiten.' Er wordt morgen om 21.05 uur afgetrapt in het Philips Stadion.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.