Anastasiou kijkt verder dan Roda: 'Paar keer contact geweest'

Reacties

Yannis Anastasiou leeft niet alleen met Roda JC nog in onzekerheid over het behoud van het Eredivisieschap, hij weet ook niet waar hij volgend seizoen op de bank zit. De Griekse coach heeft een aflopend contract in Kerkrade en is al bezig met andere opties.

Anastasiou kijkt verder dan Roda: 'Paar keer contact geweest'

'Ik wil nu niet veel zeggen over mezelf. Onze missie met Roda is het belangrijkste. Maar ik heb inderdaad een paar keer contact gehad met Kortrijk', zegt Anastasiou tegen FOX Sports over de interesse van de Belgische club.

Als het daadwerkelijk tot een vertrek komt, dan wil de Griekse trainer wel afscheid nemen met lijfsbehoud. Dat is nog niet zeker na de nederlaag tegen FC Utrecht, dat dankzij een late treffer van Zakaria Labyad met de punten aan de haal ging.

'Het is zuur en pijnlijk', zei Anastasiou over het verlies. 'De jongens hebben vandaag hard gevochten en veel strijd geleverd om zeker niet te verliezen. Het ging goed tot de 86ste minuut. Dat is ook voetbal.'

De Griek beleefde niet alleen vanwege de nederlaag een vervelende middag. Hij zag zijn opzet een dubbele wissel door te voeren misgaan, omdat 'de jongens nog niet helemaal klaar waren.' Dat zorgde voor irritatie.

'Maar ik ben ook teleurgesteld over scheidsrechter, die heeft alle overtredingen rond onze zestien gefloten in het voordeel van FC Utrecht. Maar aan de andere kant was het anders. Zo was er hands. Iedereen zag het maar er werd niet gefloten', aldus Anastasiou. 'Twee weken geleden hebben we zo een penalty tegen gekregen. Belachelijk, elke keer werd de beslissing tegen ons gefloten, maar voor ons werd steeds niets gezien.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.