Alternatief voor Afellay heeft bij PSV geen prioriteit

Reacties

Nu Ibrahim Afellay besloten heeft zijn loopbaan voort te zetten bij Stoke City, heeft PSV de zoektocht naar een middenvelder gestaakt. 'We geven daaraan op dit moment niet de prioriteit', zegt technisch manager Marcel Brands.

Alternatief voor Afellay heeft bij PSV geen prioriteit

'De komst van Ibi zou een welkome versterking zijn geweest. Alleen als we iemand van vergelijkbaar niveau vinden die een directe versterking voor de ploeg betekent, zullen we deze transferperiode nog proberen een middenvelder aan te trekken. Maar dat zal niet meevallen, zeker omdat Afellay transfervrij was', vervolgt hij tegen Voetbal International. PSV heeft op dit moment zeven middenvelders in de A-selectie. Van hen mag Marcel Ritzmaier eventueel vertrekken.

Moreno
Héctor Moreno heeft nog geen beslissing genomen over zijn voetbaltoekomst. Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola laat weten dat de Mexicaanse verdediger na terugkeer van het toernooi om de Gold Cup de tijd wil nemen om alle opties voor zijn toekomst op een rijtje te zetten.

PSV is een belangrijke gegadigde om Moreno over te nemen van Espyanol. Het contract van de 27-jarige international loopt over een jaar af, waardoor de waarschijnlijke transferprijs voor PSV te behappen is. Verwacht wordt dat Moreno tussen de drie en vier miljoen euro moet gaan kosten. Brands is op zoek naar een linksbenige centrumverdediger die de opvolger moet worden van Karim Rekik.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.