Almere-goalie Etemadi schrikt zelf van 'superketser'

Almere City-doelman Agil Etemadi hielp Willem II in Tilburg al in de derde minuut op weg, door een houdbaar schot van Lucas Andersen door zijn handen te laten glippen. Daar schrok de sluitpost zelf van.

'Dit gebeurt niet eens in de vijfde klasse', somberde Etemadi in gesprek met FOX Sports. 'Het was echt een superketser. Ik wilde die bal pakken, maar dat lukte me niet. Ongelooflijk. Als keeper kun je dan wel door de grond zakken.'

De Iraanse goalie herpakte zich echter al snel. 'Je moet nog negentig minuten door, hoe lastig dat ook is', aldus Etemadi. 'Dat we met 5-2 verloren was onnodig. Uiteindelijk scoorde iedereen vandaag een voldoende, behalve ik. Gelukkig hebben we onszelf wel in deze twee wedstrijden op de kaart kunnen zetten.'