Almere City laat Sneijder niet naar Galatasaray gaan

Reacties

Rodney Sneijder maakt het seizoen af bij Almere City FC. De speler had gevraagd om zijn contract te laten ontbinden, zodat hij per direct kon overstappen naar Galatasaray. De club werkt daar niet aan mee.

Almere City laat Sneijder niet naar Galatasaray gaan

Sneijder herstelt op dit moment van een blessure, heeft geen basisplaats en beschikt over een aflopend contract. 'Maar ik verwacht dat we elkaar nog hard nodig hebben dit seizoen', zei trainer Fred Grim tegen Omroep Flevoland. 'Dan kan het niet zijn dat een speler er zomaar tussenuit piept.'

De jongste Sneijder (23) zou bij de Turkse topclub, waar ook zijn broer Wesley onder contract staat, in het beloftenelftal gaan spelen. Hij wilde zelf niet voor de camera reageren op de situatie. Grim verwacht geen problemen met de middenvelder tijdens de laatste maanden van het seizoen, dat met deelname aan de play-offs nog een mooi toetje krijgt voor Almere.

Na zijn opleiding bij Ajax begon Sneijder steeds veelbelovend aan nieuwe avontuurtjes bij FC Utrecht, RKC Waalwijk en Almere City FC, maar belandde hij telkens op het tweede plan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.