Allegri gelukkig met defensieve stabiliteit Juventus

Reacties

Juventus zette zaterdag met een 1-0 zege op AC Milan zijn opmars in de Serie A voort. Trainer Massimiliano Allegri vond zijn ploeg solide.

Allegri gelukkig met defensieve stabiliteit Juventus

'Het was geen goede prestatie, maar we waren wél solide', oordeelde Allegri bij Sky Sport Italia. 'Het belangrijkste was om te winnen en zo Milan te passeren op de ranglijst. Daarnaast gaven we vrijwel niets weg. Nu is het zaak dat we rond het strafschopgebied van de tegenstander betere keuzes gaan maken.'

Na een stroeve start heeft regerend kampioen Juventus nu drie competitieduels op rij gewonnen, waardoor de Oude Dame nu zesde staat. 'Onze resultaten lijken eindelijk te stabiliseren. Dat is erg belangrijk', aldus Allegri. De Italiaanse oefenmeester moet het nog minimaal een week doen zonder Sami Khedira, die een kuitblessure heeft.

Milan-coach Sinisa Mihajlovic kon de ironie van de nederlaag in Turijn wel inzien. 'We hebben het meest aanvallende team opgesteld dat we konden opstellen. Paradoxaal genoeg ging het verdedigend goed, maar brachten we offensief te weinig. We moeten hard blijven werken, want er is genoeg ruimte om progressie te boeken', meende de Serviër.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.