Alle seinen op groen voor hereniging met Messi: Suárez stopt bij Grêmio

Reacties

Luis Suárez is op weg naar de uitgang bij het Braziliaanse Grêmio. De inmiddels 36-jarige spits beschikt over een aflopend contract en inmiddels is bevestigd dat hij na afloop van zijn contract vertrekt. Een veelbesproken hereniging met Lionel Messi lonkt.

Alle seinen op groen voor hereniging met Messi: Suárez stopt bij Grêmio
© Pro Shots

Het is geen geheim dat Messi en Suárez vanuit hun gezamenlijke tijd bij Barcelona een zeer sterke band hebben opgebouwd en toen Messi naar de Verenigde Staten vertrok, werd de koppeling tussen de twee al snel gemaakt. De interesse werd zelfs bevestigd vanuit Inter Miami, maar Grêmio wilde niet meewerken aan een transfer.

Nu Suárez een half jaar later uit zijn contract loopt, lijken de seinen op groen te staan voor een hereniging tussen Messi en Suárez. 'Aan het einde van dit jaar zal hij ons verlaten. We gaan hem missen, want hij is een onvervangbare speler', verklapte Grêmio-trainer Renato Gaucho. Suárez speelde sinds begin dit jaar in Brazilië, hij maakte in totaal zeventien goals voor de Brazilianen.

Voor Inter Miami zit het seizoen er bijna op. De club speelt nog twee duels in de Major League Soccer, maar daar zal het bij blijven. Door een nederlaag tegen FC Cincinnati is al duidelijk dat Inter Miami de play-offs om de landstitel niet kan bereiken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.