Alcaraz debuteert met zege op Real: 'Een feestdag'

Lucas Alcaraz was minder verrast dan anderen na afloop van de opmerkelijke overwinning op Real Madrid. De trainer van Granada benadrukt dat niet hij, maar de club geschiedenis heeft geschreven. Granada won in eigen huis met 1-0. Voor Alcaraz was het wel een memorabele avond: hij debuteerde immers op de bank bij de Spaanse laagvlieger.

Alcaraz debuteert met zege op Real: 'Een feestdag'

'Ik was degene die deze week zei dat we konden winnen, dus ik was minder verrast dan anderen. We hebben geconcentreerd verdedigd en als een team gespeeld', prijst de van het Griekse Aris Saloniki overgekomen Alcaraz.

'Ik heb geen geschiedenis geschreven, maar Granada. Het was een feestdag. We hebben misschien minder balbezit gehad, maar de instelling van het team en de solidariteit van de spelers verdienen felicitaties. Dit soort wedstrijden eisen dingen van je die andere wedstrijden niet doen.'

Granada is door de winst naar de zestiende plaats in de Primera Divsión gestegen en heeft 23 punten. Atlético Madrid kan de voorsprong op haar stadgenoot Real tot zeven punten vergroten, als het Real Betis verslaat.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen