Alba geëerd door (oud-)teamgenoten: 'Beste linksback in onze geschiedenis'

Reacties

Via sociale media ontving Jordi Alba, nadat hij bekendmaakte Barcelona te verlaten, een aantal mooie lofzangen. Onder anderen Lionel Messi liet van zich horen.

Alba geëerd door (oud-)teamgenoten: 'Beste linksback in onze geschiedenis'
© Pro Shots

'Je was meer dan een teamgenoot, een echte handlanger op het veld', schrijft Messi op Instagram. 'Je weet dat ik je altijd het beste wens voor jou en ook voor je familie. Ik hoop dat je nieuwe fase je veel succes en plezier blijft brengen. Bedankt voor alles, Jordi. Een dikke knuffel.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ook de twee roemruchte teamgenoten die Alba voorgingen met hun afscheid uit Camp Nou, Gerard Piqué en Sergio Busquets grepen het moment aan om Alba eer aan te doen.

'Ik voel me heel gelukkig dat ik al die jaren met je heb kunnen spelen bij de club waar we van droomden', aldus Busquets. 'In Barcelona gaan we je heel erg missen, de beste linksback in onze geschiedenis gaat weg en bovenal de geweldige teamgenoot en vriend die je bent en alles wat we samen hebben mogen beleven, zowel op als naast het veld.'

'Het was een enorm genoegen om een ​​kleedkamer met je te delen. Wat een show heb je al die jaren op de linkervleugel neergezet. Ik wens je het allerbeste in de toekomst', tekende Piqué op.

Volgens Mundo Deportivo krijgt Alba nog twintig miljoen euro mee van Barcelona. Het gaat hierbij om een opstapeling van uitgestelde bedragen die Alba tegoed heeft omdat hij de financiële situatie van de club, mede door de coronaperiode, destijds heeft proberen te helpen verbeteren. Daar staat tegenover dat een groot deel van het salaris dat hij nog zou krijgen, vervalt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.