Ajax zonder Viergever naar Groningen

Reacties

Ajax-trainer Peter Bosz kan in de uitwedstrijd tegen FC Groningen definitief geen beroep doen op Nick Viergever. De verdediger is niet opgenomen in de 21-koppige wedstrijdselectie van de Amsterdammers.

Ajax zonder Viergever naar Groningen

Viergever liet zich in de vorige speelronde in het thuisduel met Heracles Almelo vanwege een spierblessure vervangen en is een week later dus nog niet fit genoeg om in actie te komen in de Eredivisie. Het goede nieuws voor Bosz is dat Daley Sinkgraven klaar lijkt voor zijn rentree. De linksback zit na een enkelblessure weer bij de wedstrijdselectie.

Verder zijn er geen opvallende afwezigen in de selectie van Bosz, die in Groningen zondagmiddag kan beschikken over talenten Frenkie de Jong, Justin Kluivert, Abdelhak Nouri, Matthijs de Ligt en Donny van de Beek. Ajax begint om 14.30 uur aan het uitduel met de huidige nummer elf van de Eredivisie.

Wedstrijdselectie Ajax: André Onana, Diederik Boer, Kenny Tete, Joël Veltman, Davinson Sánchez, Daley Sinkgraven, Heiko Westermann, Matthijs de Ligt, Jairo Riedewald, Davy Klaassen, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Hakim Ziyech, Donny van de Beek, Abdelhak Nouri, David Neres, Bertrand Traoré, Amin Younes, Mateo Cassierra, Kasper Dolberg, Justin Kluivert.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.