Ajax zonder Sinkgraven tegen Kozakken Boys

Reacties

De kans is groot dat Peter Bosz zijn basiself komende woensdag in het bekerduel met Kozakken Boys flink zal aanpassen. In de vorige bekerronde gaf de trainer zijn wisselspelers de kans om zichzelf te laten zien. In dat duel maakten spelers als Daley Sinkgraven en Lasse Schöne een dusdanig goede indruk dat ze een basisplek afdwongen.

Ajax zonder Sinkgraven tegen Kozakken Boys

Komende woensdag (aftrap 18.30 uur) zal Sinkgraven waarschijnlijk sowieso moeten toekijken. De linksback viel gisteren in de tweede helft van het competitieduel met Feyenoord uit met een voetblessure. Nader onderzoek wees uit dat hij een kneuzing heeft opgelopen. Deze week wordt van dag tot dag bekeken hoe zijn herstel verloopt.

Ook Nemanja Gudelj moet het bekerduel mogelijk missen. De Servische middenvelder, die zijn basisplek is kwijt geraakt, kreeg afgelopen weekend last van de aanhechting van zijn bilspier en hamstring.

Krul
Rond Tim Krul is wel positief nieuws te melden. De 28-jarige doelman, die dit seizoen wordt gehuurd van Newcastle United, heeft de groepstraining hervat. Als hij deze week goed doorkomt, is de kans groot dat hij op korte termijn bij Jong Ajax zijn rentree gaat maken. Krul liep ruim een jaar geleden als doelman van Oranje een zware knieblessure op. Tegen Kozakken Boys zal Diederik Boer overigens het doel van Ajax verdedigen. De tweede doelman lijkt hersteld van zijn polsblessure.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.