Ajax zet streep door Eto'o: 'Gaan niet langer wachten'

Reacties

Ajax heeft definitief een streep gezet door de komst van Samuel Eto'o. Directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft de Kameroener laten weten geen interesse meer in hem te hebben.

Ajax zet streep door Eto'o: 'Gaan niet langer wachten'

Al bijna twee weken gonsde het van de geruchten rondom een eventuele komst van de ex-speler van onder meer Barcelona, Internazionale en Chelsea. Aan die speculaties heeft Overmars nu een einde gemaakt. 'Het is het goed recht van Eto'o om lang na te denken over zijn volgende club, maar Ajax gaat niet langer wachten', aldus Overmars tegen Voetbal International.

'We hebben hem daarom laten weten af te zien van eventuele verdere gesprekken.' Overmars sprak onlangs in Parijs met Eto'o en zijn vertegenwoordigers. De directeur liet toen weten dat de spits een geïnteresseerde indruk maakte. In de voorbije weken schoof Eto'o de beslissing telkens maar voor zich uit. Ook dook er interesse op van onder meer Liverpool. Ajax was het wachten vervolgens beu en gaf Eto'o een deadline. Die liep woensdag om 18.00 uur af, waarna Overmars de stekker uit Project Eto'o trok.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.