Ajax zet El Ghazi tot nader order uit de selectie

Reacties

Trainer Peter Bosz heeft Anwar El Ghazi uit de A-selectie van Ajax gezet. Reden daarvoor is het gedrag van de 21-jarige aanvaller tijdens de training van vrijdagmiddag, zo meldt de club op de website.

Ajax zet El Ghazi tot nader order uit de selectie

El Ghazi speelt dit seizoen met slechts drie basisplaatsen in de competitie een bijrol bij de Amsterdammers. De positie van de aanvaller wordt de laastste weken steevast ingevuld door Bertrand Traoré. In het KNVB-bekerduel met Kozakken Boys afgelopen woensdag (1-6 winst) stond hij wel aan de aftrap en maakte hij het tweede doelpunt van Ajax.

Voorafgaand aan de training van vrijdagmiddag kreeg El Ghazi echter te horen dat hij - op sportieve gronden - geen deel zou uitmaken van de wedstrijdselectie voor het duel met Excelsior zaterdagavond (20.45 uur). 'Tijdens de training was zijn gedrag aanleiding hem weg te sturen', meldt Ajax in een statement.

De clubleiding besloot vervolgens om hem tot nader order buiten de A-selectie te laten. Na het duel met Kozakken Boys stelde El Ghazi nog te kampen met griepverschijnselen, maar donderdag trainde hij alweer volop mee.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.