'Ajax wil bod van Espanyol op Sahar overtreffen'

Ben Sahar ondergaat vrijdag een medische keuring bij Espanyol, meldt El Mundo Deportivo. De Spaanse krant meent ook te weten dat Ajax en Borussia Dortmund jacht maken op de Israëliër, die het afgelopen half jaar op huurbasis uitkwam voor De Graafschap.

'Ajax wil bod van Espanyol op Sahar overtreffen'

Espanyol zou Chelsea een miljoen euro hebben geboden voor de overname van Sahar. De negentienjarige aanvaller staat sinds de zomer van 2006 onder contract bij de Londense club, maar werd sindsdien al verhuurd aan Queens Park Rangers, Sheffield Wednesday, Portsmouth en De Graafschap.

In Spanje ligt volgens El Mundo Deportivo een vierjarig contract klaar voor Sahar. Espanyol moet volgens diezelfde krant echter snel handelen, omdat ook Ajax en Borussia Dortmund zich bij Chelsea hebben gemeld. Naar verluidt zouden die clubs meer willen betalen dan het miljoen dat de Spanjaarden overhebben voor de Israëliër.

Sahar past binnen het beleid dat Espanyol op de eigen website zegt te voeren. De Spaanse club richt zich op het aantrekken van jonge talenten. Donderdag legde de club uit Barcelona Mahamat Azrack vast. De 21-jarige verdediger is afkomstig van AJ Auxerre en is international van Tsjaad.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen